Liikkuminen paikasta toiseen on vaivatonta polkupyörällä. Salille on helppo lähteä ja saa samalla alkulämmittelyt. Jalat tosin saattavat olla hyytelöä takaisin päin lähdettäessä. Jonkin verran joutuu tosin hiekkaa ja pölyä syljeskelemään, kun katujen puhdistus on vielä kesken. Täytyy muistaa pitää suu kiinni! Mutta on mukava vapauden tuntu, kun ei ole kiinni bussiaikatauluissa, eikä tarvitse ostaa bensaa autoon.

Nykyisessä ohjelmassani kaksi liikesarjaa ottaa tosi koville. Kun en osaa punnertaa normaalisti, teen steppilaudalla dippipunnerruksia. Istun lattialla selin steppilautaan ja laitan kädet laudan reunalle. Siitä nostelen itseäni ylös alas 3x15 sarjan. Ei uskoisi, että voi olla rankkaa.

Toisen liikesarjan teen käsipainojen kanssa siten, että koukistan kädet kyynärpäistä rintaa kohti samalla kun astun askelen eteenpäin ja koukistan takimmaisen polveni kohti lattiaa. Sarjan teen neljän kilon painoilla 3x20. Muutenkin noi kyykkyjutut painojen kanssa on tehokkaita liikkeitä. Seuraavaksi pitäisi keskittyä enemmän keskivartaloon ja vatsalihaksiin. Core-tunnilla saisi oppia niistä liikkeistä, mutta en ole työaikojen takia päässyt niille tunneille. No, joo ja onhan siinä laiskuuttakin ollut.