Remppa päättyi siihen vaiheeseen, kun ajattelin sitä tehdä. Tekemistä riittäisi vielä vaikka kuinka, mutta välillä on panostettava muihin asioihin.

Viime viikkoina salilla käynti on kutistunut yhteen kertaan viikossa. Vaihdoin työpaikkaa. Vuorotyö ja viikonlopun ylityöt vievät mehut ihmisestä. Kunhan vain ehtii/jaksaa/viitsii raahautua salille, on se kuitenkin ihanaa. Olo pysyy hyvänä ja kroppa vetreänä. Treenin jälkeen voi palkita itsensä saunomalla turkkilaisessa höyrysaunassa tai perinteisesä suomalaisessa saunassa. Infrapunasaunaakin kokeilin, mutta en jaksanut istua siellä, koska tuntemukset eivät olleet välittömiä.

Kotoani on noin kolmen kilometrin matka Elixia Onkiniemeen. Mukavalla ilmalla se on hyvä kävelylenkki ennen treeniä. Hyvä reitti kulkee Kekkosen-Paasikiven tietä. Eikä huonompikaan ilma haittaa, silloin voi ihailla kyseiseltä rantatieltä rantakivikkoon lyöviä komeita tyrskyjä. Jäätä on ehkä turha odotella ja virtausten vuoksi ei varmaankaan koskaan uskalla hiihtää jäällä rannnan lähellä. Muuten pääsisin suksimalla Elixiaan.

Toisaalta, kuten vanha eräretkeilijä-työkaverini sanoi: "Ei ole huonoja ilmoja, on vain vääränlaista pukeutumista."

PS. Ilmiesesti on kyse turkkilaisesta saunasta. Ainakin Elixian sivuilla käytetään sitä nimeä.
Aiemmin kirjoitin roomalaisesta. En tiedä, mitä eroa niillä on. Tietääkö joku?