Eilen vedin tavanomaisen treenin kovennettuna, eli lisäsin sitä vastusta laitteisiin. Sen jälkeen tein vielä loppulämmittelyä crosstraining-laitteella, kun se näytti niin kivalta. Se näyttää hiihtämiseltä, mutta muistuttaakin enempi rappusten nousua, ja taas vaikuttaa tonne takapuoleenkin.

Tytär oli myös salilla ja pakotti mut vetään niitä vatsaliikkeitä. En edelleenkään saanut kuin pikkasen lapoja maasta. Bigballin kanssa siitä ei tullut yhtään mitään. Se oli ihan hyvä tekniikka, muta en pysty hallitsemaan kehoani sen pallon päällä. En ainakaan vielä. Joten nykytin siinä lattialla aika epätoivoisesti.

Tein venyttelyt nyt oikein huolella ja tytär neuvoi minulle lisää liikkeitä. Pitäisi kuulemma venytellä vielä paremmin kahden tunnin jälkeen treeneistä. No, eipä tullut mieleen enää kotona. Mutta kunnollinen venyttely oli hyvästä. Yöunet olivat rauhaisat. Itse asiassa olin aivan poikki ja nukuin melkein 12 tuntia. Mutta halusinkin kovan treenin, että voin pitää hyvällä omallatunnolla tänään vapaata. Vain kevyttä ulkona kävelyä. Vaikkapa shoppailemaan.

Niin, paino oli aamulla 68,8 kg. Mitenkäs sitä estäisi nousemasta. Olisikohan meillä tänään joku kevyt soppapäivä.