Perjantaina pikaisesti salille heti töistä ja treenikuviot läpi. Siskon kyydissä kotiin, tuli lainaamaan suksia. Lähtee Kolille hiihtelemään, kateeksi käy! Lauantaina töissä ja sunnuntaina kävin keittiön komeron kimppuun. Siivosin sieltä jätesäkillisen tavaraa roskiin. Eli pääasiassa meni keskeneräisten käsitöideni varasto mäkkylään. Nyt voi ja jaksaa aloittaa jotain uuttakin.

Yritän "siivota" itseni sisäisesti ja ulkoisesti, päästää irti elämän sotkuista. Energiasiivousta en hallitse (sillä on jotain tekemistä Fengshuin kanssa), mutta kun saa kotinsa siivottua turhasta lastista, jaksaa itsekin paremmin. Ainakin viihtyy kotona. Minä luovuin vihdoin keskeneräisistä käsitöistäni, mitkä painoivat mieltäni ja kuluttuvat energiaani, vaikken tehnyt mitään niiden eteen, ja juuri siksi.

Yritän myös olla haalimatta liikaa tekemistä. Se on onnistunut. Sillä olen saanut itse asiassa enempi aikaan, kun aika ei kulu sen kaiken miettimiseen, mitä pitäisi. Jätän väliin kaiken, mikä ei istu nykyisiin kuivioihini. Salilla käyminen ei ole vienyt aikaa mistään. Se on ollut hyvä huomata. Mitään ei ole jäänyt sen takia tekemättä.